Nyitvatartás:
H-P 6 30 - 22 00,
SZ 8 00 - 20 00,
V 8 00 - 18 00

A hely, ahol biztosan mozgásba lendülsz!

Palócz Györgyi

Palócz Györgyi

Palócz Györgyi

gymstick, body toning, M.A.X.

+36 20 219 9692

BEMUTATKOZÁS

A sport gyerekkorom óta fontos része az életemnek. Kezdetben atletizáltam, kézilabdáztam, sportlövészettel foglalkoztam, évekig ajakoztam! Majd Pestre költöztem, és ott ismerkedtem meg az aerobikkal! Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy a sport iránti szeretetemet másoknak is átadhassam, ezért elvégeztem 6 évvel ezelőtt a Fitness Company edzői szakát! Majd ezt követően, kick-boksz aerobik, GYMSTICK instruktor, és M.A.X.-training képzést is. 2016 Novemberében elsajátítottam a Speedfitness EMS Instructor képzést és Speedfitness Mozgásstúdió néven vállalkozást nyitottam! Öt éve rendszeresen tartok, órákat Tatán, és Komáromban! A fent említett sportok közül a GYMSTICK az, amiben kiteljesedem, Nekem ez a sport az igazi szerelem! Nagy megtiszteltetés ért, amikor a Gymstick Dream Team tagja lettem! Immár 2. éve rendszeresen fellépünk a FittAréna nagyszínpadán! Vendégeimre nagyon büszke vagyok, akik már több mint öt éven át kitartottak-e csodálatos edzésforma mellett. Látni a fejlődésüket, ez mindennél fontosabb számomra! Boldog vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek! A munkámat legjobb tudásom szerint, nagy odafigyeléssel, lelkiismeretesen végzem!

GYMSTICK

A Gymstick – olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik - a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen. A Gymstick speciális edzéshatásai következtében a test valamennyi izomcsoportja gyorsan és látványosan reagál. Izmaink tónusa rohamosan javulni fog, amely az egész megjelenésünket energikussá és esztétikussá varázsolja már néhány hét alatt.

A Gymstick edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásban működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta vagy a dereka, a panaszok csökkeni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnhetnek.
A Gymstick az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

A Gymstick tréning során szinte az egész testünk tónusba kerül és a sok-sok izom együttes terhelése következtében nagyon magas lehet az elhasznált kalóriák száma. Ha az optimális zsírégető intenzitástartományt pulzuskontrollal is ellenőrizzük, látványos testsúlycsökkenés érhető el. A Gymstick edzésprogramok a legkiválóbb állóképesség fejlesztő edzések. A komplex terhelési formák optimális igénybevételt jelentenek a szív és keringési rendszerünknek. Így látványosan javul az állóképességünk. Nem véletlenül alkalmazzák a skandináv országokban a jéghoki csapatok alapozó edzéseiben.

M.A.X. TRÉNING

Ez a mozgástípus egy 30 perces, nagyon pörgős, csoportos edzésmódszer, amely standardizált, konkrét gyakorlatsorokból áll. Az edzés rendkívül hatékonyan fejleszti az állóképességet, az erőt és a koordinációt. Az edzés intervall tréning jellegű, ahol 45 másodperces terhelési szakaszokat 15 másodperces pihenő szakaszok követik. Az állóképességi edzéselemeket step-lépcsővel ill. step-lépcső mellett hajtjuk végre.

Az erősítő programelemek a láb és farizomzatra, a felső végtagok izmaira és a törzs izomzatára fókuszálnak. A koordinációs mozgáselemeket minden egyes kondicionáló sorozatban alkalmazunk, de önálló egyensúlygyakorlatok is beépítésre kerülnek a programba.

A M.A.X. egy előre rögzített, standard gyakorlatsorból álló csoportos edzéskoncepció. A fix és egységes gyakorlatsorok kiválóan alkalmasak arra, hogy rengeteg vendéget vonzzanak a fitness stúdiókba és tornatermekbe. A résztvevők pedig a M.A.X. Trainingeken a fixen alkalmazott programokkal rendkívül hatékonyan képesek edzeni és fejlődni. A M.A.X Training során speciálisan összeállított és összevágott zenei anyagokkal dolgozunk. Ez a zenei struktúra a terhelési és pihenési fázisokhoz és a konkrét gyakorlatsorokhoz lett kialakítva.