Nyitvatartás:
H-P 6 30 - 22 00,
SZ 8 00 - 20 00,
V 8 00 - 18 00

A hely, ahol biztosan mozgásba lendülsz!

Simon Katalin

Simon Katalin

Simon Katalin

bodyART, deepWORK

+36 20 250 4410

Végzettségek

OKJ Csoportos Fitness Instruktor
IWI - 2015

International bodyART Instruktor
bodyART School Hungary - 2016

deepWORK Instruktor
bodyART School Hungary - 2017

Okleveles közgazdász és Angol-Magyar Szakfordító
PTKK – 2004

Mérlegképes könyvelő
Pefekt - 2009

WEB

Facebook - Fit test és lélek

BEMUTATKOZÁS

A sport és a mozgás már gyermekkorom óta része volt életemnek, amelyet aztán felnőtt korban alakítottam át hobbiból hivatássá. Először a Tatai Sárkányhajó és Természetjáró Egyesületben kaptam lehetőséget (2010-től kezdve), hogy aerobic edzéseket tartsak a csapattársaknak a téli alapozó edzések részeként, majd 2017-ben döntöttem el, hogy hivatásos csoportos fitness instruktorként kilépek a „nagyközönség” elé. Fejlődésem során teljesen magával ragadott a bodyART koncepció, és úgy érzem, hogy ezt a csodálatos mozgás- és életformát meg kell osztanom másokkal is, ezért Tatán és környékén elsőként kezdtem el bodyART órákat tartani. Személyes célom a folyamatos szakmai fejlődés mellett az, hogy a bodyART által egyre több vendég számára nyíljon meg az út egy jobb Életminőség és Boldogabb Élet felé.

bodyART

A bodyART a tudatos edzés mellett a test, a lélek és a szellem hármasságának harmóniája. A különböző edzéspozíciókat és a klasszikus légzéstechnikákat kombinálva a testedzés és mentális relaxáció tökéletes összhangját adja. Ez a relaxációs edzésmódszer a jin-yang elméletére épül, amely a belégzés-kilégzés, valamint az erő-relaxáció párosításban valósul meg. A klasszikus erőedzéssel ellentétben a hangsúly nem az egyes izomcsoportokon, hanem az emberi test egészén van (holisztikus funkcionális tréning). A bodyART-ban számos pozíció az egyensúlyozáson alapul, így a figyelem a test középpontjára esik. A gyakorlatok, mint egy puzzle darabjai, egymáshoz illenek, egymással összekapcsolhatók és önmagukban, kezdés és befejezés nélkül hajthatók végre. Rendszeres bodyART edzés mellett az emberi test megtöri a korábbi mozgásstruktúrákat (pl.: helytelen testtartás), testtudatosabb életforma alakul ki és a testedzés végzőnek a mindennapokban több energiája lesz, jobban tud koncentrálni és mindezek következtében fizikális és mentális határai kiszélesednek.

deepWORK

A deepWORK csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning, amelynek kitalálója Robert Steinbacher. Atletikus, intenzív, ugyanakkor egyszerű, különleges és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem (föld, fa, tűz, fém, víz) és a rengeteg pozitív energia. A deepWORK célja, hogy meghalljuk a saját belső hangunkat, érezzük a belsőnk adta válaszokat, kilépjünk a komfortzónánkból és mindezt előítéletektől mentesen tegyük. A deepWORK gyakorlatok speciális ismereteken alapulnak, komplex mozdulatsorokból állnak, és a résztvevők tudatos, felelősségteljes jelenlétére építenek. A mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció. A tréning résztvevői saját mozgástempójuk és légzésritmusuk szerint végzik a gyakorlatsorokat.