Nyitvatartás: 
H-P 30 - 21 30, 
SZ 8 00 - 16 00
V 8 00 - 14 00

A hely, ahol biztosan mozgásba lendülsz!

Szolgáltatások

Sportközpontunkban az alábbi szolgáltatásokkal várunk minden kedves látogatót:

Edzőterem

Life Fitness és Sports Art gépek, keretek, szabad súlyok állnak rendelkezésedre, hogy a leghatékonyabban tudd elérni célodat és élvezd a sportolást. Ha nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és a konditermi gépek használatának ismeretével, javasoljuk személyi edző igénybe vételét, akik szaktudásukkal hatékonyan és biztonságban segítik céljaid elérését. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formálódni szeretnének. Személyi edzés keretén belül az általad választott személyi edző az edzés során csak Rád figyel. Edzőinket megtekintheted oldalunkon, továbbá érdeklődj a recepción.

Aerobic termek

Ha a csoportos mozgás szerelmese vagy, nálunk jó helyen jársz! Változatos óratípusokkal és eszközökkel igyekszünk a kedvedben járni, mindhárom termünk (kis terem, nagy terem, spinning) jól felszerelt, modern eszközökkel segít abban, hogy jól érezd magad. Légy részese egy energikus, vidám közösségnek, váljon életmódoddá a mozgás. Legyél sportosabb és tudatosabb, hogy teljeskörű és boldog életet élhess! Óráink részletes ismertetése az adott mozgástípus edzőjénél-oktatójánál olvasható.

Büfé

Edzés közben vagy utána jól esne egy frissítő? Innál egy shake-et vagy ennél egy fehérje szeletet? Megkóstolnád valamelyik egészséges, finom süteményünket? Nálunk mindet megtalálod! Táplálék kiegészítő termékeinkkel kapcsolatban kérd személyzetünk vagy edzőink segítségét. Célodnak megfelelően adnak tanácsot, segítenek eligazodni a széles termékpalettán. A magas minőségű német PEAK és a kiváló ár-érték arányú BiotechUSA étrend kiegészítőivel igyekszünk minden igénynek megfelelni, várunk a büfénkben!

Kávézó

Ha pedig egy finom kávéra vágynál, a tatai Ébresztő Kávézó saját pörkölésű specialty kávéjából készítünk Neked egy ízletes espressot vagy capuccinot!