Nyitvatartás:
H-P 6 30 - 22 00,
SZ 8 00 - 20 00,
V 8 00 - 18 00

A hely, ahol biztosan mozgásba lendülsz!

Prokl Violetta

Prokl Violetta

Prokl Violetta

Rúd fitness

+36 30 698 9509

BEMUTATKOZÁS

Mindig is mozgékony gyerek voltam, középiskolás korom óta számtalan sportot kipróbáltam, bár egyikkel sem jutottam el odáig, hogy versenyszerűen foglalkozzam vele. Egészen addig, amíg nem találkoztam a rúd fitnessel vagy közismertebb nevén a rúdtánccal. Közel hét éve indult ez a szerelem. Ez volt az első olyan mozgásforma, amit versenyszintre fejlesztettem. Eleinte csak segédkeztem az edzéseken, majd úgy döntöttem, hogy én magam is edző leszek, hogy másoknak is átadhassam mindazt, amit én a rúdtánctól kaptam.

2016-ban a Rúdsport Magyar Bajnokságon szereztem meg életem első magyar bajnoki címét páros kategóriában (Molnár Renátával). 2018-ban a Pole Theatre Hungary versenyen ugyancsak Renivel megnyertük a dráma kategóriát és a verseny abszolút győztesei is mi lettünk. Ugyanebben az évben a Rúdsport Magyar Bajnokságon Rúdművészet divízióban amellett, hogy első lettünk, megdöntve a világcsúcsot jutottunk ki a világbajnokságra, ahonnan bronzéremmel tértünk haza. Hiszek abban, hogy sosincs késő elkezdeni sportolni. 

Felejtsd el a napi problémákat, és hozd formába a tested rúd fitness óráinkon. Az edzéseken jobban megismerheted önmagad. Amellett, hogy formálod az alakod, azt is megtanulhatod, hogyan hozd ki nőiességedből a maximumot! Az óráinkon végzett gyakorlatok egyszerre fejlesztik az izomerőt és a koordinációt, növelik a hajlékonyságot, javítják a testtartást. 
Amint elszántad magad, máris jelentkezhetsz az első órára. Nem szükséges előképzettség, hiszen az egyedi és egymásra épülő gyakorlatokkal garantált a folyamatos fejlődés. 
Ha szeretnél kipróbálni egy igazán nőies sportot, ha szeretnél újra tetszeni magadnak, vagy csak kikapcsolódni a munka után, akkor itt a helyed! De ha az az álmod, hogy kipróbáld magad versenyeken, akkor is jelentkezz hozzám bátran!

 

EREDMÉNYEIM

•    Rúdsport magyar bajnok párosban (2016)
•    Pole Theatre Hungary győztes és abszolut győztes dráma kategóriában (2018)
•    Rúdsport páros magyar bajnok rúdművészet divízióban (2018)
•    IPSF világbajnoki bronzérmes (2018)

 

ELÉRHETŐSÉGEIM

Facebook
Instagram
Mobil: +36 30 698 9509