Nyitvatartás: 
H-P 30 - 21 30, 
SZ 8 00 - 18 00
V 8 00 - 16 00

A hely, ahol biztosan mozgásba lendülsz!

Varga Eszter

Varga Eszter

Varga Eszter

TRX oktató, személyi edző, (sport)táplálkozási tanácsadó

+36 30 373 2669

Végzettségek

Közgazdász – Kodolányi
Aerobik sportedző – Fitness Akadémia
Pilates oktató – Fitness Company
TRX tréner, TRX RIP tréner – TRX Hungary
FMS I. szakértő – Functional Movement
Táplálkozási, Sporttáplálkozási és életmód tanácsadó - Weider Professional

WEB

https://fitgym.hu
info@fitgym.hu

BEMUTATKOZÁS

16 évesen mentem el először egy aerobik órára és ahogy mondani szokták, szerelem volt első látásra! Ez már közel 25 éve történt, de azóta is az életem szerves részét alkotja a mindennapi edzés és az ezzel járó életmód!

Az évek folyamán egyre jobban kezdtek érdekelni a különböző óratípusok, próbáltam minél színesebbé és hatékonyabbá tenni az edzéseimet. Minél több információhoz jutottam, annál erősebben körvonalazódott bennem a tény, hogy ez az, amivel igazán foglalkozni szeretnék. Ez indukálta azt a döntésemet, hogy beiratkozzak és elvégezzem a Fitness Akadémia sportoktató aerobik edző szakát.

Legjobban azokat az órákat kedvelem, melyek kihívást jelentenek fizikai és szellemi szinten is. Ezért örültem, mikor rátaláltam a TRX tréningre. Végre egy eszköz, melynek segítségével kicsit feszegethetem a határaimat (és másokét is). Az edzéseket próbálom úgy összeállítani, hogy mindenkit a kitartásra ösztönözzön és óra végén feltöltődve, tele energiával, mégis jóleső fáradtsággal zárhassa napját.

Meggyőződésem, hogy a tudásom átadásával sok embernek tudok segíteni abban, hogy a mostani rohanó világban is szánjon egy kis időt az egészségére és élete részévé váljon a sport illetve az ezzel járó táplálkozási szokások.

Mottóm: „A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”

TRX

A TRX olyan csoportos mozgásforma, mely ötvözi a személyi edzés előnyeit a csoport adta motivációval. Az egyik legsokoldalúbb edzésmódszer, amellyel egyszerre lehet fejleszteni erőt, állóképességet, hajlékonyságot, koordinációt. Mivel a gravitációval szemben a saját súlyunkkal dolgozunk, a terhelés személyre szabott, így nőknek, férfiaknak egyaránt ajánlott.

Több mint 300 gyakorlat végezhető el vele, de a variációk száma csak a fantázián múlik. Természetes mozgáselemekkel dolgozik, ezért ízületkímélő. Célzottan a törzsizomzatra hat (hasfal, ágyék, mély-hátizmok), a gyakorlatok során ezek az izomcsoportok mindig terhelés alatt vannak. Miközben edzünk, a gyakorlatok nagyobb intenzitása miatt pulzusunk is magasabb tartományban tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszer is fejlődik.

A TRX az a fajta edzésmódszer, melynek gyakorlatai a mindennapi életből vett mozdulatokból építkeznek. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, és harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izomegyensúlyt eredményez, fejleszti az állóképességet és a stabilitást.